SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Planering, planering..

Hej! 🙂

Jag hade en supermysig kväll tillsammans med Kristofer.. Vi lagade lasagne som blev riktigt bra, kollade på “dom två tornen” och åt massa godis! 😉

Idag tänkte jag planera, sortera och få ordning på allt inför nästa år som börjar redan på söndag.. Tiden går verkligen fort! Men givetvis är jag peppad på ett nytt år med nya möjligheter, utmaningar och upplevelser! Som ni säkert minns köpte jag ju en ny pärm, plastfickor, pennor osv.. Allt för att bli så motiverad som möjligt! För hur roligt är det egentligen att rota fram en sliten gammal pärm ur förrådet när nya året närmar sig..? Enligt mig är nyåret ett startskott för någonting sprillans nytt – vilket såklart betyder att allt från idé till mål ska vara så gott som nytt! 😎 Så nu blir det planering, yey..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.