LIVET

Planering, planering..

Hej! 🙂

Jag hade en supermysig kvĂ€ll tillsammans med Kristofer.. Vi lagade lasagne som blev riktigt bra, kollade pĂ„ “dom tvĂ„ tornen” och Ă„t massa godis! 😉

Idag tĂ€nkte jag planera, sortera och fĂ„ ordning pĂ„ allt inför nĂ€sta Ă„r som börjar redan pĂ„ söndag.. Tiden gĂ„r verkligen fort! Men givetvis Ă€r jag peppad pĂ„ ett nytt Ă„r med nya möjligheter, utmaningar och upplevelser! Som ni sĂ€kert minns köpte jag ju en ny pĂ€rm, plastfickor, pennor osv.. Allt för att bli sĂ„ motiverad som möjligt! För hur roligt Ă€r det egentligen att rota fram en sliten gammal pĂ€rm ur förrĂ„det nĂ€r nya Ă„ret nĂ€rmar sig..? Enligt mig Ă€r nyĂ„ret ett startskott för nĂ„gonting sprillans nytt – vilket sĂ„klart betyder att allt frĂ„n idĂ© till mĂ„l ska vara sĂ„ gott som nytt! 😎 SĂ„ nu blir det planering, yey..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.