LIVET

Dagens look

Godmorgon! 🙂

Har ni Ă„terhĂ€mtat er efter julhelgen Ă€n..? SjĂ€lv kĂ€nner jag mig fortfarande lite seg, men det gĂ„r nog över sĂ„ fort vardagen kickar igĂ„ng pĂ„ allvar igen – vilket faktiskt Ă€r idag.. Nu Ă€r det officiellt slut pĂ„ julledigheten och det betyder ju att det inte finns nĂ„gon ursĂ€kt till att ligga i sĂ€ngen med en stor chokladask! 😉 IstĂ€llet har jag startat min dag med att fotografera dagens look som bestĂ„r av vĂ€ldigt mycket burgundy haha..

Nu ska jag luncha med mamma, dĂ€refter Ă„ka ivĂ€g för att trĂ€ffa Kristofer – vi tĂ€nkte vĂ€l mysa, laga mat och se vidare pĂ„ “sagan om ringen” trilogin..

Den hĂ€r vĂ€skan Ă€r verkligen”my precious” haha.. 😉 Hittade den förövrigt pĂ„ H&M igĂ„r!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.