PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Klär julgranen

Hej! 🙂

Jag är så himla glad över att vi bestämde oss för att skaffa en sista minuten-gran trots allt.. Först hade vi tänkt strunta i det, men det gick inte! 😉 Ingen äkta julkänsla utan gran.. Eller det var i alla fall vad mamma och jag kände.. Så vi krigade oss ut i mörkret och kom hem med en ganska ful gran! Utbudet var väl kanske inte det allra bästa nu – vi kom hem med en så kallad “hörngran” som bara ser okej ut på ena sidan. 😆 Men trots det lyckades vi väl bra..? Trots att katten Rufus skeptiska ansiktsuttryck säger något helt annat.. Konstigt nog blir han alltid lika förvånad över att se ett träd inomhus varje år!

Ignorera mitt otroligt stökiga hår är ni snälla – det är minst sagt i stort behov av ett frisörbesök haha! 😉

Foto: Åke Carlson

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.