LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Torsdag 21 december

Godmorgon pĂ„ er.. 🙂

Jag Àr ledsen att jag varit lite off dom senaste dagarna.. Men sÄ blir det ju ibland nÀr saker hÀnder!

I skrivandets stund sitter jag hemma med en stor kopp kaffe i ena handen och ska alldeles strax fixa mig.. Naglarna ska mĂ„las, huden “derma-rollas” och sminket mulas in i ansiktet haha! Sedan tĂ€nkte jag vĂ€lja ut nĂ„gra mysiga plagg.. Och dĂ€refter Ă€r jag vĂ€l typ klar med min lilla morgonrutin! 😉 Kanske borde jag BUS:a mig ocksĂ„..? Hur som helst, apropĂ„ smink vill jag tipsa om Pacifica’s roll-on parfym! Ja ni hörde rĂ€tt haha.. Denna parfym Ă€r superlĂ€tt att ta med sig, enkel att applicera och doftar underbart! Min Ă€r förövrigt i doften Island Vanilla.. 😛 Dessutom Ă€r parfymen 100% vegansk och cruelty free!

En kommentar

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.