LIVET

JFR’s trendiga t-shirts

Hej pĂ„ er.. 🙂

Jag har Ă€ntligen fĂ„tt hem min trendiga t-shirt med trycket “guilty” pĂ„.. Ni har med största sĂ€kerhet redan sett dessa tröjor över hela nĂ€tet.. 😉 Och jag mĂ„ste hĂ„lla med om att dom Ă€r otroligt snygga! Det bĂ€sta med dessa t-shirts Ă€r nog att dom passar lika bra till fest som till hemmamys.. En alltiallo med andra ord – vilket passar alldeles perfekt i mitt glammiga yrke! Att kĂ€nna sig bekvĂ€m Ă€r nĂ€mligen vĂ€ldigt viktigt som bloggare.. Om jag skulle strosa ut pĂ„ “röda mattan” i obekvĂ€ma plagg skulle ju min osĂ€kerhet lysa igenom pĂ„ bilderna.. SĂ„ det skulle aldrig falla mig in! DĂ€rför gillar jag verkligen den hĂ€r tischan.. Ihop med en lĂ€cker kjol, klackar och smycken i guld förvandlas den snabbt till en partylook.. Och till ett par byxor blir det den perfekta vardagslooken!

Koden “PLATIN15” ger 15% pĂ„ hela sortimentet hos JFR.se.. 😎 (gĂ€ller ej rea och jackor)

Guilty t-shirt med guldglittrig text i röd kulör – passar till fest, vardag och Ă€ven myskvĂ€llar.. 😎 ÖrhĂ€nge Mavis i guldplĂ€terad metall passar lika bra som ett coolt “snakebite” i lĂ€ppen.. 😉 Do u like it?Ni hittar sĂ„klart fler coola t-shirts i samma stil, med olika texter, tryck och fĂ€rger ➡ JFR.se..

En kommentar

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.