LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Misstänker hudsjukdom..

Hej på er.. 🙂

Jag misstänker att jag har fått en hudsjukdom vid namn “perioral dermatit” som i mitt fall beror på stress under en längre period.. 🙁 Dessa utslag som sitter vid hakan behöver i värsta fall behandlas med antibiotika om dom inte försvinner.. Och därför har jag bestämt mig för att börja äta kosttillskott samt byta ut alla produkter i min hudvårdsrutin! Hittills har jag ju använt mig av olja för att min hy ska överleva vintern.. Men det rekommenderas att hålla sig borta från diverse oljor, peelingbehandlingar och även täckande smink.. Utslagen kan nämligen förvärras vid användning av dessa produkter!

Innan ni googlar upp utslagen och möts av skräckinjagande bilder vill jag nämna att mina utslag bara är som en rodnad i huden.. Med andra ord är det ingen köttsår som har växt fram på hakan under natten – trots att många säkert vill inbilla sig det haha.. 😉 Ärligt talat syns bara knottrorna om man kollar riktigt noggrant i ett starkt ljus! Givetvis ska en läkare få avgöra vad mina utslag beror på.. För jag vill såklart få bort dom, kunna sminka mig och få en fin hy igen!

 💡 Om ni har någon erfarenhet av “perioral dermatit” eller stressutslag får ni gärna skriva till mig!

Här är min nya hudvårdsserie som jag tänker börja med istället för oljorna.. 🙂 Ska bli spännande! ..och här är kosttillskotten i form utan diverse pulver, tabletter och brustabletter som jag ska börja med nu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.