VARDAG

Magiska tavlor..

Koden PLATINS ger 25% rabatt hos Desenio mellan 28e – 30e November! 🙂 *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar –


Wooho.. 😎 Äntligen har jag fräschat till mitt hem med några nya tavlor.. Det kändes som att jag behövde göra det hemtrevligt för att överleva hela vintern, för som ni säkert redan vet är jag inte så förtjust i att bo på landet – men med ett snyggt hem känns det faktiskt inte så pjåkigt haha.. 😉 Och i samarbete med underbara Desenio har jag dessutom en rabattkod att dela med mig av till er.. Härligt va? Nu kan ni också flärda till det med vackra prints! Personligen tycker jag bäst om tavlan med den kaktusliknande växten i kontrast mot den rosa väggen
.. Hur snygg på en skala 1-10 liksom? Från mig får den i alla fall högt betyg.

Eftersom jag bor i ett antikt hus är det svårt för mig att få upp tavlorna pga. att väggarna är uppåt 200 år, men ärligt talat gör det ingenting! Tvärtom – det ser riktigt coolt ut att ha tavlorna ställda uppe på en stilren möbel eller som i mitt fall – på köksbänken! Det blir dessutom en häftig kontrast mot det gamla..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.