LIVET

Min nya hårfärg..

Hej på er.. 🙂

Jag ligger nerbäddad under en filt hos Kristofer, med en kaffekopp i handen och försöker bli frisk.. Efter veckan blev det för mycket för immunförsvaret! 🙁 Och det resulterade i att jag vaknade upp med svullen hals, rinnande näsa och feberhuvudvärk! Kristofer har visserligen tagit hand om mig på bästa sätt – vilket har fått mig att må mycket bättre, men jag känner mig fortfarande långt ifrån frisk! Att vara sjuk är det värsta jag vet ju.. Fast samtidigt är jag förstås tacksam över att jag kunde gå på bröllopsgalan tillsammans med Kristofer innan det blev såhär illa.. 😉 Idag gäller det att vila ordentligt!

La ni märke till någonting annorlunda i mitt utseende på bilderna från galan förresten..? Jag har ju gått och blivit brunett haha.. Många vänner på galan såg minst sagt förvirrade ut när dom fick syn på mig i minglet – dessutom fick jag frågan om jag skulle byta namn nu när mitt platinablonda hår är borta haha! Men svaret på den frågan är förstås nej.. 😆 Ärligt talat behövde jag bara variation i mitt utseende!

Haha älskar den här bilden på Kristofer och mig.. 😎 Couple goals!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.