LIVET

Stilrena julklappar

I samarbete med Stayhard.se

Hej på er.. 🙂

Jag har precis sminkat mig, fotograferat till bloggen och lagat middag med Kristofer.. Vi ska förövrigt gå på gala ikväll – men mer om det senare!

Nu vill jag prata om någonting som ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Nämligen mode.. Men inte för mig, utan framförallt för alla män! 😉 I samarbete med Stayhard vill jag tipsa om deras fantastiska sortiment som passar framförallt män, men även kvinnor.. Ni som känner mig vet ju att jag inte bryr mig så mycket om könsindelning längre, utan snarare klär mig efter smak, humör och tycke! Hur som helst, i deras sortiment finns allt från kavajer, skjortor och skor till grymt snygga accessoarer.. Det bästa är nog att alla plagg är så otroligt stilrena och passar så många stilar! Ärligt talat är detta den perfekta julklappen till någon man tycker mycket om, eller varför inte till sig själv..? 😛 Mjuka paket är faktiskt otroligt uppskattat numera – tro det eller ej!

Spana in Stayhard’s Black Friday här!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.