SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Behövde fundera..

Hej på er.. 🙂

Som ni säkert märkte tog jag en “time out” på bloggen i helgen.. Jag behövde fundera över livet, mina yrkesval och framtida mål.. Och det är nog det bästa jag har gjort på länge! Nu vet jag vad jag vill framöver.. Och jag fick även veta att mina närmsta känner stolthet för mig, bloggen och mitt driv! 😀 Ärligt talat har jag varit rädd för framgång av flera olika anledningar! Men efter dom orden känner jag mig modigare än någonsin.. Tänk att jag inte längre känner rädsla för att förverkliga min dröm om att göra karriär med bloggen, spela in TV och go all in för det som gör mig sådär fruktansvärt lycklig! Wow – vilket känsla..

Nu är jag tillbaka och jag har precis krigat mig fram i blåsten för att hämta ut ett paket på posten.. Paketet innehöll förövrigt två par nya skor till vintern! Att springa runt i sneakers eller slitna boots från förra året fungerar ju inte längre – det är verkligen jättekallt utomhus nu! 😐 Burr..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.