VARDAG

“Moscow baby”

Hej på er.. 🙂

Jag kickstartade som sagt helgen med en releasefest för den nya boken “Moscow baby” av Håkan Lindgren.. Supermysigt verkligen! 😀 Väl på plats möttes vi av allt mellan blöjtårta, godis och drinkar! Det var med andra ord en annorlunda kväll som bjöd på nästan allt man kan tänka sig.. Inte minst ett smakprov på en spännande historia om två förälskade killar och vägen till en surrogatmamma! 🙂 I morse släpptes ljudboken – vilket är perfekt om man (som jag..) inte har tid att faktiskt läsa sida för sida.. Nu har jag kommit en bit in och jag gillar storyn starkt! Det bästa är nog att innehållet är både spännande och romantiskt..

Stort tack till Erwik Communication för en härlig releasefest på Laika! Kvällens look bestod delvis av en svart turtleneck och lockigt hår.. 🙂 Vad tycker ni?Vart man än kollade fanns det böcker, diverse snacks och ballonger i olika färger.. 😉 Superfint! Gizzy (som var min dejt för kvällen) var lika spänd som mig på att få lyssna på boken.. 😎

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.