LIVET,  TÄVLINGAR

“Give away”

Vinnaren presenteras måndag 16 oktober

Godmorgon på er.. 🙂

Jag tänkte kickstarta den här dagen med en “give away” av ett presentkort 300:- i samarbete med CaseApp! 😀 Som ni säkert vet kan man designa sina egna skal till datorn, mobilen eller surfplattan hos CaseApp.. Med andra ord är det den perfekta presenten till någon man tycker mycket om – eller till sig själv för den delen! Utöver att designa sina egna skal finns det även färdiga skal att beställa – för den som bara vill ha en fräsch och stilren look på sina prylar.. Själv har jag ett färdigt skal på min dator för att skydda den mot slitage i väskan.. 😎 Visst är det snyggt? Gör följande för chansen att vinna presentkortet:

– Skriv “jag är med” i kommentarsfältet –

– Berätta gärna varför just du vill vinna presentkortet –

– Följ @platins.se och @caseapp på instagram –

KLART!

Min dator ser verkligen tusen gånger coolare ut med ett läckert skal..  😎 Gillar det starkt!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

13 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.