LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Maria Nilas “Pink Pop”

Inlägget innehåller adlinks

Hej på er.. 🙂

I morse vaknade jag omkring 06:00 av att jag frös, därefter lyckades jag somna om och vaknade på tok för sent! Men men.. Sånt händer även mig ibland! 😉

Just nu sitter jag med BUS (brun utan sol) i ansiktet och en ny hårfärg i håret.. Visst blev det fint? Det är ingen permanent färg, utan en slags “färgbomb” från det grymma märket Maria Nila – färgen håller bara i ett par tvättar. 🙂 Ärligt talat har jag saknat mitt rosa hår.. Kommer ni ihåg hur det såg ut? (länk)

Nu ska jag tvätta bort min BUS och hitta något fint att ha på mig ikväll.. Hörs ♥

Visst blev det snyggt..? 😀 En rosa-blond hårfärg med olika skiftningar!Den här grymma produkten heter Pink Pop och finns hos dom flesta skönhetsbutiker.. Ni hittar den HÄR!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.