LIVET

Promenad i Norrland..

Hej pĂ„ er.. 🙂

Vi sitter i bilen pĂ„ vĂ€g hem till Stockholm just nu.. Det har varit supermysigt att fĂ„ komma bort en hel helg tillsammans! Under helgen har vi som sagt grillat, tagit det lugnt och Ă€ven fiskat utan nĂ„gon vidare tur.. Men det kanske var lika bra eftersom jag Ă€r lite rĂ€dd för att ta i fiskar haha! 😉 Innan vi Ă„kte passade vi dessutom pĂ„ att ta en promenad pĂ„ jĂ€rnvĂ€gsspĂ„ret! SuperhĂ€rligt verkligen.. 😎 HĂ€r uppe i Norrland Ă€r det ju höst redan – vilket kĂ€nns sĂ„ mysigt.. Ärligt talat har jag nog aldrig varit uppe pĂ„ hösten – utan bara pĂ„ sommarn och vintern! Med andra ord har jag verkligen missat nĂ„got.. Under promenaden gick vi Ă€ven förbi den dĂ€r extremt coola militĂ€rtrucken som stĂ„r mitt ute i skogen.. Ni fick ju se den pĂ„ bloggen i vĂ„ras.. Minns ni det? (lĂ€nk)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

  • My

    Din karl ser riktigt najs ut 😀 ni Ă€r fina tillsammans ❀ HĂ€rligt med en roadtrip, hoppas ni hade kul! Nu Ă€r jag pĂ„ vĂ€g till mitt nya jobb, har ocksĂ„ haft en underbar helg hos min syster och mina systersöner ????

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.