LIVET

Våran fiskelycka..

Hej på er.. 🙂

Trots coola fiskeoutfits och ett extremt bra tålamod hos oss bägge nappade det inte.. Våran fiskelycka är näst intill obefintlig haha! 😉 Fast det gjorde faktiskt inte så mycket – vi har haft en fantastisk dag tillsammans! Bra väder hade vi också.. 😀 Strålande sol! Tänk att det kan vara så mysigt att åka upp till Norrland och fiska tillsammans med mannen i sitt liv.. Vi är visserligen bara borta över helgen, men det räcker utan tvekan för att hinna pröva nya saker ihop.. Och göra nya saker ihop har kanske blivit lite av “våran grej” haha.. I alla fall för min del! Ärligt talat har jag nog aldrig vågat pröva så mycket nytt som med Mr. K..

Nu tänkte jag kila ut till Kristofer.. 😛 Han står med kyckling i högsta hugg vid grillen! Givetvis är det grilla med Grillsson som gäller i helgen..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.