LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Höstlook + rabattkod från JFR

Hej på er.. 🙂

Just nu sitter jag på ett mysigt fik i Gamla Stan och väntar på Gizzy.. Vi ska ju på behandling ihop om en timme – jättemysigt!

Medans jag väntar tänkte jag prata om någonting som ligger mig varmt om hjärtat, ger mig glädje och tar upp jättestor plats i mitt liv – nämligen mode! 😎 Jag har klickat hem några av höstens accessoarfavoriter i samarbete med JFR! Först och främst en vinröd keps i sammet.. Visst är den cool? Jag tycker att den passar perfekt till mitt silverblonda hår! Därefter har vi brillorna.. Behöver jag ens säga mer? Dessa solglasögon gör halva looken – dom är pricken över i:et, ljuset i mörkret, den tjocka krämen på en morotskaka osv.. Ja ni förstår nog vad jag försöker säga haha! 😉 Sist men inte minst har vi det aningen mörkröda läppstiftet som givetvis matchar kepsen! Enligt mig är detta ett måste på hösten.. Mörka läppar och coola accessoarer är A-O för en lyckad höstlook!

Förresten.. Med rabattkoden PLATIN20 får ni 20% rabatt på hela JFR‘s sortiment! 😀 (gäller ej rea)

Velvet Keps i färgen Burgundy // Solglasögon – Luxe Platina // Jordana Matte Lipstick i nyansen Eggplant

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.