LIVET

Somnade i stolen..

Hej!

Jag har flängt runt större delen av förmiddagen på olika grejer.. Mest praktiska saker faktiskt! Har bland annat varit hos optikern där jag fick en chock när jag skulle läsa bokstäverna på tavlan! 😯 Tydligen har mitt ena öga gått i förtidspension.. Hur är det ens möjligt? Jag som alltid haft relativt bra syn – i alla fall på långt håll! Andra ögat var det däremot inget fel på.. Så jag ser ju faktiskt helt ok trots allt! Är det här ett tecken på att man inte är 20 år längre..? 😉

Igår gjorde jag förresten en till salt- och ljusterapibehandling på Stockholm Saltspa som jag är ambassadör för! 🙂 Det var så pass skönt och avkopplande att jag somnade i stolen haha.. Ärligt talat har jag svårt för att somna under behandlingar i vanliga fall! Men under gårdagen lyckades jag verkligen slappna av.. Imorgon ska jag förövrigt dit igen.. Planen är ju att jag ska gå 2-3 gånger per vecka under en period! Läs mer om varför jag gör behandlingarna här..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.