LIVET

MANDEL Showroom

Hej på er.. 🙂

Igår hamnade jag och min bloggkollega GizzyMANDEL Showroom – pressdagen inom outdoor, sport och lifestyle som höll till på nyöppnade Downtown Camper by Scandic i Stockholm.. Vi hade det fantastiskt med trevliga människor, inspirerande produkter och otroligt god mat! Vi bjöds bland annat på wraps, snittar och sagolika plättar! På plats fanns som sagt alla nyheter som man bör känna till inom outdoor, sport och lifestyle framöver! 😎 Allt från stilrena plagg och klockor – till häftiga hörlurar som gick att lägga i vatten haha.. 😉 Jag hittade även “aktivitetsarmbandet” ReimaGo som är till för barn! (läs om det här..)

Pressdagen (som förövrigt bjöd på otroligt mycket inspiration) avslutades med en fullproppad goodiebag i form av en cool fjällryggsäck i miniformat..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.