LIVET

Kanelbullens dag

Godmorgon!

Idag Ă€r det ju kanelbullens dag.. 😀 Har ni Ă€tit nĂ„gra kanelbullar Ă€n?? SjĂ€lv har jag hunnit mumsa i mig en hittills.. Gizzy och jag passade nĂ€mligen pĂ„ att fira in kanelbullens dag med en varsin bulle pĂ„ konserthustrappan – med rosa strössel dessutom! Kan det bli mer bloggaktigt Ă€n sĂ„ haha..? 😆

Nu tĂ€nkte jag dricka en kopp kaffe, boka tid pĂ„ UMO och öppna nĂ„gra paket som kom med posten igĂ„r.. Det blir en ganska lugn förmiddag för min del med andra ord! Även eftermiddagen blir relativt lugn idag.. Jag ska kila ivĂ€g pĂ„ ett möte i stan, gĂ„ pĂ„ behandling och dĂ€refter trĂ€ffa Kristofer! Vi har faktiskt inte planerat nĂ„got sĂ€rskilt ikvĂ€ll – bĂ€gge lĂ€r vara helt slut efter en hektiskt jobbdag! 😉 Eller i alla fall han.. Jag ska ju lyxa mig med en avkopplande behandling!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.