LIVET

Varit på konsultation..

Hej på er.. 🙂

Jag har varit på konsultation för en spännande skönhetsbehandling som ni kommer få höra mer om på bloggen snart.. 😉 Konsultationen gick jättebra och behandlingen är inbokad om ungefär 2 veckor.. Och givetvis ska ni få följa med mig när jag gör behandlingen! Åh, jag ser verkligen fram emot det här..

Efter konsultationen tänkte jag egentligen åka hem för att hinna blogga och packa inför weekendresan till Pig Stream.. Men det slutade med att Gizzy och jag sprang på bloggevent inne i stan istället! 😀 Mycket trevligare än att åka hemåt – om ni frågar mig! Vi var på ett pressevent som höll till på Scandic.. Det var supermysigt med massor av inspirerande produkter, trevliga människor och otroligt god mat.. Men mer om det får ni faktiskt höra imorgon!

Nu tänkte jag tvätta bort sminket, lägga om ett fästingbett med alsolsprit och boka in en saltbehandling.. Kram och godnatt ♥

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.