LIVET

Söndagsmys i Marabouparken

Hej på er.. 🙂

Trots mitt illamående slutade helgen på bästa tänkbara sätt! När jag vaknade upp i söndags var ju illamåendet som bortblåst och vi bestämde oss för att ha en riktigt mysig söndag.. Det har vi i och för sig varje söndag haha! Men vi gjorde någonting utöver det vanliga igår.. 😎 Först tog vi det lugnt hela förmiddagen, åt frukost ihop och pratade om allt och inget! Därefter gick vi en mysig promenad i Marabouparken innan middagen. Det var verkligen fint – att jag aldrig har varit där innan.. Hur som helst, efter Marabouparken hamnade vi på en indisk restaurang med jättegod mat! Det var förövrigt första gången jag åt indiskt och givetvis var jag tvungen att pröva indiskt Naan bröd och “chicken tikka masala” som alla pratat så gott om.. Nu förstår jag äntligen grejen haha! 😉

Vad tycker ni om min nya vinterjacka förresten..? 😀 Den finns bara i ett eller högst ett par exemplar.. Vilket gör den otroligt unik!

I vinter är det stora jackor som gäller.. 😎 Och dessutom gör även uggsen comeback i år! Kristofer verkar minst sagt bli inspirerad av min posering framför kameran haha.. 😉 Älskar hur han tar till sig bloggyrket!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.