LIVET

Ny vecka..

Godmorgon mĂ„ndag! 🙂

Nu Ă€r det dags för en ny vecka med nya spĂ€nnande Ă€ventyr.. Eller vad sĂ€ger ni? Jag Ă€r i alla fall jĂ€ttepeppad pĂ„ en ny vecka.. 😎 Förra veckan innehöll ju inspirerande bloggevent, TV-inspelning och spĂ€nnande möten! Undrar vad den hĂ€r veckan har att bjuda pĂ„.. Hittills har jag bl.a. planerat in en konsultation, ett par saltbehandlingar och en weekend till Pig Stream! 😉 Men ni vet ju lika vĂ€l som jag att min kalender har en tendens att fyllas pĂ„ under veckans gĂ„ng..

Alldeles strax ska jag byta om och Ă„ka ivĂ€g till optikern för att stĂ€lla in bĂ„garna pĂ„ mina gucci-glasögon.. Ärligt talat har jag inte kunnat anvĂ€nda mina gucci-bĂ„gar pĂ„ jĂ€ttelĂ€nge bara för att dom sitter obekvĂ€mt! Segt va..? DĂ€refter tĂ€nkte jag Ă€ven kolla om jag mĂ„ste göra ett nytt syntest! Hoppas att jag slipper det..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.