LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Happy Crazy Mine

Hej på er.. 🙂

Jag kände att mitt hår behövde ett rejält lyft efter en sommar av slarv.. Ärligt talat har jag inte använt silverschampo på flera veckor – vilket har resulterat i ett väldigt gult hår med en hemsk utväxt.. Och om ni känner mig så vet ni ju att jag är “allergisk” mot utväxter och gult hår haha! 😉 Därför klickade jag hem ett nytt silverschampo i samarbete med Lyko! Schampot heter Happy Crazy Mine Sweet Silver Shampoo! Härligt namn va..? Produkten är jättelätt att applicera, doftar gott och ger ett askblont resultatet – vilket var precis vad jag var ute efter! 😀 Dessutom är produkten 100% vegansk och det är ju alltid ett stort plus!

Om ni också har ett blont hår som behöver en rejäl omgång med silverschampo kan jag rekommendera denna produkt.. Den ger som sagt ett grymt resultat, är snäll mot djuren och även snäll mot plånboken! Mitt silverschampo fick förövrigt sitta i cirka 5-10 minuter! Dock är rekommenderad tid cirka 2 minuter..

Se förvandlingen med silverschampot i ett videoklipp på instagram HÄR..

Läs mer om produkten ⇒ Happy Crazy Mine Sweet Silver Shampoo

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.