PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Söndagslistan..

Hej på er.. 🙂

Jag har spenderat min söndagsförmiddag tillsammans med Kristofer.. Vi har bara tagit det lugnt och ätit frukost ihop! Mysigt va..? 😀 Nu tänkte jag planera inför nästa vecka – som jag gör varje söndag! Därefter får vi se vad vi hittar på.. Som tur är mår jag mycket bättre idag! Illamåendet är som bortblåst.. Yeey!

Bästa i veckan:
Var att springa på inspirerande bloggevent, påbörja en intensivbehandling (läs mer här..) och spela in ett inslag för *******!

Sämsta i veckan:
Ojoj.. Det absolut sämsta den här veckan var definitivt att må illa.. 🙁 Som tur var verkar det gått över nu! Men jag måste ju fortfarande kolla upp det doh..

Nästa vecka ser jag fram emot:
A
tt gå på konsultation för en ganska ny fettreduceringsbehandling som jag aldrig har gjort förut.. Och självklart ska ni få följa med mig på konsultationen!

Nästa vecka ser jag inte fram emot:
Hm.. Ärligt talat finns det nog ingenting som jag inte ser fram emot! Nästa vecka innehåller massor av roliga saker.. Jag ska bland annat på spännande möten!

Måndagens planer:
Under måndagen ska jag boka nya tider för min intensivbehandling (som jag nämnde längre upp i inlägget) och därefter ska jag fota/filma ett samarbete!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.