LIVET

Illamåendet håller i sig..

Hej på er.. 🙂

Jag har haft en bra lördag med shopping och kinamat – trots illamående! Som tur är mår jag lite bättre än igår.. Men det håller fortfarande i sig! 🙁

Nu tänkte vi (jag och Kristofer alltså..) ta en liten promenad till affären för att handla middag till ikväll.. Eftersom jag inte är på topp tänkte vi köra en enklare middag bestående av varma mackor med ost, skinka och diverse kryddor! 😀 Gott va? Det låter faktiskt som en perfekt middag ikväll.. Jag hoppas verkligen att jag får vakna upp med ett stort leende på läpparna i morgon och må sådär oförskämt bra igen! Att må illa är ju verkligen obehagligt.. Och att dessutom inte veta varför jag mår såhär.. Ja – det är väl ingen höjdare! Som tur är har jag faktiskt mått OK hela dagen.. Hoppas bara att det fortsätter så framöver!

Nu måste jag kila innan affären stänger.. Annars blir det ingen middag för oss haha! Hörs imorgon ♥

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.