LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Stockholm Saltspa

Jag är så otroligt stolt, glad och lycklig över att få presentera mig som ambassadör för Stockholm Saltspa! 🙂 Har ni hört talas om saltbehandling med ljusterapi någon gång..? Det är kort förklarat en väldigt avkopplande behandling som bland annat stärker immunförsvaret, är bra för luftvägarna och även lindrar allergier.. Personligen passar den här behandlingen perfekt för mig.. Under hela mitt liv har jag dragits med en allergi/överkänslighet som läkarna tyvärr inte förstår sig på! Min pappa har samma “överkänslighet” som resulterar i att vi harklar oss stup i kvarten.. Irriterande va? Dock märkte jag en stor skillnad efter behandlingen idag – vilket känns helt fantastiskt! 😀 Ljusterapin bidrar även till att man blir piggare och det behövs ju under vinterhalvåret.

Anledningarna till att jag behöver saltbehandling:

För att jag är stressad och mår bättre efter 45 minuters avkoppling

Som sagt, min mystiska allergi – genom att andas in salt harklar jag mig mindre

Min känsliga “vinterhud” – behandlingarna ska hjälpa mot acne, psoriasis, eksem m.m

Årstidsnedstämdhet – vintern gör mig tyvärr lite ledsen.. Hoppas jag slipper det i år!

Sist men inte minst har jag ett riktigt dåligt immunförsvar som behöver hjälp..

Givetvis hjälper saltbehandling och ljusterapi mot mycket mer.. Ovanstående punkter är som sagt bara mina personliga anledningar! 😎 Ni kan läsa mer HÄR..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.