LIVET

Better You

Godmorgon pĂ„ er.. 🙂

Jag var inbjudet till ett hĂ€lsoevent med Better You igĂ„r.. Under eventet bjöds vi pĂ„ nyttiga tilltugg, drinkar och grymma kostrĂ„d! 😀 Personligen har jag alltid varit lite slarvig med vad jag stoppar i mig.. SĂ€rskilt under vinterhalvĂ„ret! Egentligen Ă€r det ju under vintern som man ska ta hand om sig lite extra.. Och det ska jag försöka bli bĂ€ttre pĂ„ i Ă„r! Efter gĂ„rdagens event kĂ€nner jag mig sĂ€krare pĂ„ vad jag ska- och inte ska Ă€ta i framöver! D-vitamin och bra fetter Ă€r exakt vad min kropp behöver för att mĂ„ bra – snabbmat och kolhydrater Ă€r dock mindre populĂ€rt haha! 😉 Nu vill jag börja Ă€ta bĂ€ttre! Vintern 2017 – here I come..

Better You satsar förövrigt pĂ„ naturliga produkter – vilket kĂ€nns helt fantastiskt! För min del betyder det att min kropp mĂ„r bra.. Tidigare har jag bara anvĂ€nt mig av “onaturliga” proteinpulver eller liknande! Dessa produkter har dock inte fungerat ihop med min kĂ€nsliga mage.. Jag har faktiskt fĂ„tt ont i magen av framförallt proteinpulver eftersom dom innehĂ„llit onaturliga Ă€mnen som jag inte tĂ„l! DĂ€rför kĂ€nns det skönt att kunna vĂ€lja naturliga produkter.. LĂ€s mer hĂ€r!

Tack till Erwik Communication som bjöd in till ett mycket inspirerande hÀlsoevent!

VĂ€l pĂ„ plats bjöds det pĂ„ nyttigt snacks i alla möjliga former och smaker.. 🙂 Gröna mattan tillsammans med stilikonen Peter Englund Foto: Rojastudios  Det fanns Ă€ven smoothies i alla tĂ€nkbara fĂ€rger och smaker.. 🙂 Mums vad goda dom sĂ„g ut! Jag och Gizzy hĂ€ngde med den extrema lyckliga maskoten! 😉 Otroligt söt haha..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.