PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Gått upp 10 kilo..

Godmorgon på er.. 🙂

Sedan jag flyttade “hem” den 23 april har jag gått upp 10 kilo.. Alltså 10 kilo?! För mig kom det nästan som en chock när jag ställde mig på vågen för första gången på flera månader.. Hur kan jag ha gått upp så otroligt mycket utan att ens märka det? 😯 Bara tanken på att jag lagt på mig fett fick mig att må dåligt.. Att vara överviktig har alltid varit en skräck för mig – varför vet jag dock inte! Antagligen började det när jag var 8 år och blev kallad tjock.. Ärligt talat var jag inte ens i närheten av tjock i den åldern.. Men eftersom jag inte visste bättre resulterade den lilla kommentaren i att jag slutade äta mat och började träna! 😐

När jag letade fram fotografier som togs i våras (för att jämföra med..) la jag märke till någonting mycket viktigare än 10 extrakilon.. Om man ignorerar kroppen och fokuserar på ansiktet syns det klart och tydligt att jag är mycket lyckligare idag.. Och att jag uppenbarligen inte mådde bra i våras! Mitt tappra försök till ett äkta leende är inte ens i närheten av lyckat på fotografiet som togs i maj.. Väljer ni 10 extrakilon och ett äkta leende eller 10 minuskilon och ett fejkleende..?

Ärligt talat vill jag inte gå upp mer i vikt – det skulle kännas obekvämt för mig.. Men mina 10 extrakilon stör mig faktiskt inte alls!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

9 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.