LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

MASQ+

Godmorgon pĂ„ er.. 🙂

Idag vaknade jag upp med ett stort leende pĂ„ lĂ€pparna haha! Varför vet jag faktiskt inte..? Eller det Ă€r klart att gĂ„rdagens middagsdejt kan ha bidragit en hel del till mitt fantastiska humör.. Jag bestĂ€mde mig nĂ€mligen för att överraska Kristofer efter jobbet! Vi skulle egentligen inte hinna ses pĂ„ hela veckan pga. att bĂ„de han och jag har mycket i kalendern framöver.. Men trots det lyckades jag hitta tid efter mötet igĂ„r.. Han blev otroligt glad – minst lika glad som mig! 😉 DĂ€refter lagade vi middag ihop och hade en jĂ€ttetrevlig kvĂ€ll – tills jag var tvungen att Ă„ka hem! Usch, jag avskyr att behöva sĂ€ga hejdĂ„! Men men..

Jag har förövrigt startat morgonen med en varm dusch och en svalkande ansiktsmask.. Har ni testat maskerna frĂ„n det hĂ€r mĂ€rket? Dom Ă€r verkligen unika och ger ett grymt bra resultat.. Masken ska sitta i ungefĂ€r 20 minuter – vilket passar perfekt under tiden som jag bloggar, planerar och dricker morgonkaffet!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.