PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Pom pom shoes..

This post contains adlinks from Adviral

Hej pĂ„ er.. 🙂

Jag har haft fullt upp med bloggplanering, uppackning efter landet och mensvĂ€rk hela dagen.. Inte en lugn stund haha! 😉 Har sĂ„ sjukt ont i magen – förstĂ„r inte varför? MensvĂ€rk brukar inte göra sĂ„hĂ€r ont.. Men det kanske beror pĂ„ att jag blir lite extra klen pĂ„ hösten!? Vilken tur att jag har bokat in en behandling pĂ„ fredag som Ă€r till för att göra mig mycket piggare och friskare under vinterhalvĂ„ret! Mer om det ska ni sjĂ€lvklart fĂ„ höra mer om framöver.. LĂ€ngtar!

Men nu till nĂ„gonting helt annat.. NĂ€mligen Pom Pom shoes! 😀 Har ni sett dessa skor med smĂ„ söta bollar pĂ„..? Dom Ă€r ju bara för coola!

1. GRÅ / 2. BEIGE / 3. SVART / 4. ROSA

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.