PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Söndagslistan..

Bästa i veckan:
Det bästa den här veckan var att åka till landet med Kristofer och en del av hans familj.. 🙂 Vi var i och för sig bara ute på landet mellan lördag och söndag – men trots det hann vi både grilla, bada bastu, spela sällskapsspel (som jag i vanlig ordning förlorade i haha..) och plocka jättemycket svamp! Internetanslutningen var dock inte den bästa som ni säkert märkte.. Men det gjorde inte så mycket för min del! Ni saknade mig inte allt för mycket i helgen hoppas jag..?

Sämsta i veckan:
Som ni säkert minns var jag tvungen att avsluta ett pågående möte pga. att mitt ex ringde och hade dåliga nyheter.. Vad det gällde vill jag däremot inte gå ut med i dagsläget.. Men händelsen är såklart polisanmäld! Jobbigt va? Att behöva göra en anmälan och handskas med känslor som man inte trodde fanns 🙁 – det är inte alls kul! Nu i slutet av veckan har jag som tur är inte tänkt på det hela! Dock låg jag i princip sömnlösa dom första nätterna efter samtalet med exet..

Nästa vecka ser jag inte fram emot:
Haha.. Jag ser inte fram emot att spendera alldeles för mycket tid utan Kristofer! Vi har fullspäckade kalendrar bägge två.. Oj vad jag kommer sakna honom!

Nästa vecka ser jag fram emot:
Att springa på roliga bloggevent och olika behandlingar! 😀 Jag har bland annat bokat in ett besök på saltbehandling och ljusterapi.. Spännande va?

Måndagens planer:
Under måndagen, eller rättare sagt under morgondagen ska jag planera inför veckan! Därefter har jag ett telefonmöte inbokat i kalendern.. 🙂

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.