PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Mitt hår går av..

Ojojoj.. Jag har ju inte fått ändra mitt utseende på hela 3 månader pga. ett hemligt projekt som avslutas i nästa vecka! 🙂 Projektet i sig har ju varit jätteskoj, men mitt utseende har tyvärr eskalerat.. Min ögonbrynstatuering måste fyllas på och mitt hår behöver en förändring! Som ni säkert ser har även mitt hår gått av längst fram i luggen.. Varför vet jag faktiskt inte! 😯 Kanske beror det på att jag överdoserat med silverschampo för att hålla gula toner borta..? Hur som helst ser det hemskt ut! Därför har jag bestämt mig för att börja med dessa hårtabletter idag och göra en rejäl makeover så fort som möjligt.. Ni förstår nog inte hur peppad jag är på allt som är inbokat framöver.. Och självklart ska ni få följa med mig på allt mellan frisörbesök och spännande skönhetsbehandlingar! 😉

Ps. Många har kommenterat mina läppar på senaste.. Och sanningen är att dom bara är svullna – ingen fillers!

Såhär ser håret ut dag 1 på hårkontrolls omtalade tabletter.. 🙂 Om en månad jämför vi!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.