LIVET

Idioter kommer alltid existera..

Hej på er..

Ursäkta min lilla “bloggpaus” igår.. Eller vänta – varför ska jag be om ursäkt? 😐 Ärligt talat har jag inte gjort någonting som borde ursäktas! Det är rättare sagt personer i min omgivning som betett sig illa.. Men vad ska man säga? Idioter kommer alltid existera och det är lika bra att lära sig ta deras beteende med en nypa salt haha! 😉 I morse när jag vaknade kändes det såklart tungt att behöva slösa tid på andras skitgöra.. Men i efterhand känns det faktiskt skönt! 🙂

Nu tänkte jag lämna alla tråkigheter och lägga min dyrbara tid på roligare saker.. Först och främst ska jag boka om behandlingen som inte blev av pga. allt som hände igår.. Därefter tänkte jag leta upp en seriös kiropraktorklinik! Min rygg gör nämligen jätteont och blir tyvärr inte bättre av massage! Tipsa gärna..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.