LIVET

Ändrade flyttplaner..

Åååh.. 🙁 Livet känns inte jättelajbans när det bjuds på motgångar till frukost! Tyvärr börjar jag inse faktum nu.. Jag kommer inte kunna flytta till egen lägenhet i höst – vilket känns som ett stort problem.. Att klara av en hel vinter ute på Ekerö är lättare sagt än gjort! Inte nog med att bussarna är inställda var och varannan dag redan nu.. I vinter kommer dom åka av vägen så fort det börjar snöa! Dumt att dom inte kommit på den briljanta idén att kanske använda vinterdäck än.. Hur ska det här gå egentligen? Ärligt talat vet jag inte.. Förhoppningsvis hinner jag panik-fixa ett körkort innan första snön faller! Annars lär ni väl hitta mig nerfrusen i ett dike någonstans lagom till våren – för att bussen var inställd eller inte kom i tid! Ah.. Ursäkta den negativa stämningen! 😐

Sa jag ens godmorgon..? Eller “godmorgon” rättare sagt haha! 😉 Humöret är (som ni säkert märker) inte på topp pga. ändrade flyttplaner!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.