LIVET

Så överlever du hösten

 

Och där slog hösttröttheten till.. 😐 Jag har varit så otroligt trött hela dagen! I morse tog det säkert mer än en timme för Mr. K att väcka mig! Att jag har blivit så trött beror såklart på höstmörkret! Energinivån minskar alltid för mig under vinterhalvåret.. Därför börjar jag bli ganska rutinerad numera! 😉 Under åren har jag som tur är upptäckt många knep som faktiskt motverkar hösttröttheten! 🙂 Och dom knepen tänkte jag dela med mig av till alla “tröttisar” där ute!

Frossa i ingefära – det stärker immunförsvaret och är även bra för matsmältningen!

Få i dig D-vitamin med hjälp av tabletter eller liknande – det går att köpa på samtliga apotek

Testa att “juica” med en klassisk juicedetox för att få i dig nyttoämnen och rensa kroppen

Kom ihåg att röra på dig – det kan räcka med en vanlig promenad på 15-20 minuter om dagen

Sist men inte minst.. Ta hand om ditt yttre med hudvård för att känna dig fräschare!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.