LIVET

“Vi lagar bästa maten”

Hej på er.. 🙂

Jag fick frågan vart man kan kolla på TV-programmet “vi lagar bästa maten” som jag och pappa Åke tävlade i tidigare i veckan.. 😀 Vi är med i avsnitt 4 som går att se på SVT Play fram till den 25 oktober! Har ni inte kollat på avsnittet än..? I så fall har ni missat någonting haha! Att se en toppbloggare (med bristande matkunskaper) laga en smarrig maträtt på tid.. Ja, det säger väl allt haha! 😉 Nu i efterhand är jag så stolt över mig själv för att jag vågade vara med.. Och jag är även glad över att kunna uppfylla ett av mina nyårslöften – att medverka i TV.. Det hade jag inte vågat förra året! Att synas har konstigt nog skrämt mig lite..

Se hela TV-programmet HÄR!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.