LIVET

Snart är det över..

Godmorgon på er..

Ser ni någon skillnad på bloggen idag? Ja såklart – en ny bloggheader med ett lite höstigare tema! 🙂 Det kändes nödvändigt för att få ny inspiration till allt framöver.. Ärligt talat känns det som att jag står still och trampar på stället! Ett hemligt projekt som jag har jobbat med hela sommaren börjar lida mot sitt slut och det känns faktiskt jättetråkigt! 😐 Givetvis får jag mer tid till att fokusera på bloggen och nya spännande projekt.. Men samtidigt kommer jag ju sakna det hemliga projektet som jag har hållit på med under 3 månader! Det är ju ganska lång tid ändå.. Och det är antagligen det som gör mig rastlös – att inte veta vad som blir nästa projekt! Lugn och ro är inte riktigt min grej haha.. Jag föredrar TV-inspelningar, diverse bloggevent och galor varje dag istället! 😉

Vad det gäller det “hemliga projektet” ska jag berätta allt för er – men inte just nu.. Ni kommer få ha lite tålamod med det här.. Och ni undrar säkert varför jag ens nämner någonting när jag ändå inte får berätta vad det handlar om? 😆 Jo, för att det känns tråkigt att projektet snart är över! Vill inte “vända blad” än..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.