LIVET

Allt var inställt..

Godmorgon på er.. 🙂

Äntligen lyckades jag komma hem haha.. Att bo på Ekerö är ju minst sagt ett osäkert kort – man vet varken om man kommer hemifrån eller hem! Allt beror på vad busschaufförerna känner för.. Idag verkade dom känna för en extra lång sovmorgon samt en fikapaus på det! Bra jobbat liksom.. Hade inte en enda buss hem i morse! Allt var inställt.. Men vad gör man inte för att chaffisarna ska få sin sovmorgon och extremt långa fikapaus? 😆 Ja.. Jag måste verkligen ta körkort eller flytta så fort som möjligt! Det här är ju ORIMLIGT – som Kirsti hade sagt.. Oacceptabelt beteende att ställa in bussarna utan en vettig anledning!

Morgonen spenderade jag förövrigt tillsammans med Mr K.. 🙂 Vi tog en kaffe på fiket innan vi sa hejdå! Mys..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.