LIVET

1 miljon tittare..

Hej på er.. 🙂

Kollade ni på gårdagens avsnitt av “Vi lagar bästa maten” där jag och pappa Åke var med..? Jag fick reda på att vårt avsnitt sågs av 1 miljon tittare! 😯 Det är ju galet många människor.. Och det känns givetvis jättekul och samtidigt en aning svårt att greppa haha! Det var såklart roligt att se programmet.. Roligare än vad jag hade förväntat mig faktiskt! Jag skrattade högt under tävlingsmomenten haha.. Med andra ord var det lika kul att kolla på programmet, som det var att spela in det! Ärligt talat är jag supernöjd med min insats i programmet – trots min bristande matkunskap! 😆 Vad tyckte ni..?  Här kan ni se hela avsnittet!

Förresten.. Stort tack för alla peppande kommentarer och meddelanden det senaste dygnet! Jag tror inte att ni förstår hur lycklig jag blir när jag får höra hur roligt ni tyckte det var att se mig på TV igår.. Och mer ska det bli haha! 😉 Det känns väldigt speciellt att ni skriver så fina ord! Miljoner tack till er..♥

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.