LIVET

Grattis Rapunzel!

Wow.. 😮 Rapunzel fyller 10 år och bjöd in till ett riktigt glamoröst kalas! Vilken fantastisk födelsedagsfest alltså.. Väl på plats bjöds det såklart på bubbel, olika snittar, makeovers och givetvis ett photo booth! Som jag alltid brukar säga – vad är ett party utan photo booth? 😉 Vid fotobåset fanns det även peruker som vi givetvis fotades i.. Och jag hittade faktiskt en peruk som passade mig riktigt bra om jag får säga det själv! Svart ombre med gråa längder kanske blir min nästa look..? Jag är ju vansinnigt trött på min nuvarande “hårsituation” haha! 😆 Jag måste verkligen göra en makeover så fort som möjligt..

Här kommer kvällen i fotografier..

rapunzel 10 år eventStort tack till VASS PR som bjöd in till en otroligt lyxig kväll med Rapunzel! rapunzel 10 år event“Jag blir galet lycklig av choklad” heter den här bilden haha.. 😆 Snittar i min smak! Yummie..DSC_0185Min outfit för kvällen.. Tycker ni förresten att höga byxor är bu eller bä på mig?  rapunzel 10 år eventLovisa Wang och jag festade loss med våra grymma peruker haha! 😉 Svart ombre med gråa längder passade mig.. rapunzel 10 år eventGivetvis hittade jag Jessica i makeover-stolen.. 😀 Hon blev otroligt snygg i håret!rapunzel 10 år eventTycker ni att den där looken passade mig? 😉 Kanske ska kör på den i höst..? rapunzel 10 år event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.