LIVET

Klockren förmiddag..

Hej på er.. 🙂

I morse var ett gäng utvalda bloggare (däribland jag själv..) inbjudna till ett bloggevent på Stockholmsmässan! 😀 Det bjöd såklart på en hel del inspiration i smyckesväg eftersom klockor stod i fokus.. Och för mig är ju klockan en accessoar som ska matcha så väl personlighet som övriga smycken och även kläder! En klocka är med andra ord mycket mer än vad många tror haha.. 😉 Hur som helst hade jag det jättetrevligt på eventet i morse! Tack till Lifestyle Publishing som anordnade detta tillsammans med Lambretta.. Givetvis var systemkameran med i högsta hugg och dokumenterade alltihopa!

Nu ska jag kila iväg på en releasefest inne i stan – som vanligt kan ni följa min kväll på instagram @platins.se.. Hörs imorgon!

Lambretta event Lambretta event Johan Larsson och jag var såklart på bästa humör.. 🙂Lambretta event Lambretta event Anna Saletti och Emma Jennie – lika snygga som alltid! 😉Lambretta event Lambretta event Jessica Lauren – kändes jättekul att få träffa henne igen!  Lambretta event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

7 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.