LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD,  TÄVLINGAR

Give away: NYX makeup

Give away’n avslutas söndag 10 september

Jippie.. 😀 Nu kör vi en “give away” pĂ„ 5 stycken höstiga sminkprodukter frĂ„n NYX Professional Makeup!

NĂ€r jag stĂ€dade sovrummet hĂ€romdagen hittade jag en kartong med smink som jag aldrig har anvĂ€nd i obrutna förpackningar.. Och eftersom det kommer ta evigheter för mig att anvĂ€nda upp allt smink fick jag den briljanta idĂ©n att ge bort lite produkter istĂ€llet! 🙂 Det Ă€r ju höst nu – vilket betyder mörkare fĂ€rger och mer makeup.. Det Ă€r i alla fall vad hösten symboliserar för mig haha! 😉 Jag brukar ju alltid köra pĂ„ lite mörkare ögonskuggor och “hĂ„rdare” contouring.

Reglerna för att vara med Àr enkla:
1. Följ mitt instagramkonto @platins.se (lÀnk)
2. Kommentera “jag Ă€r med” under detta inlĂ€gg

Give away’n bestĂ„r utav ögonskuggspalett med 10 höstiga kulörer, Control Freak eyebrow gel, mörkrött matt lipstick, “Away We Go” liquid highlight och illumination powder i rosa ton.. Perfekt för att uppdatera sminkvĂ€skan eller överraska nĂ„gon man gillar i höst!  😎 BerĂ€tta gĂ€rna varför just du vill vinna..

DSC_4332 DSC_4336

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

40 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.