LIVET

Söndagslistan

Bästa i veckan:
Ojoj.. Listan över veckans bästa kan göras lång haha! 😉 Till att börja med har jag spelat in TV – utöver det blev jag spraytanad på bloggevent och har även gått på fantastiska middagar.. Åt bland annat middag på Flippin’ Burgers med Mr. K i torsdags! Ja.. Det har varit en otroligt bra vecka! 🙂

Sämsta i veckan:
Ärligt talat.. 😐 Det absolut sämsta är nog att jag har lagt ner mindre tid på bloggen av personliga skäl.. Och det värsta är nog att jag gjorde det omedvetet till en början – vilket inte är ok! Som tur var har jag tagit tag i dessa “problem” som gjorde att jag satte bloggen åt sidan.. Och det känns verkligen skönt!

Vad har jag på mig idag:
Jag har faktiskt snott åt mig ett par stora mjukisbyxor och en hoodie hos Mr. K idag.. 😆 Perfekt för söndagsmys haha!

Veckans funderare:
Har tänkt mycket på vad jag ska göra med mitt hår i höst! Ärligt talat är jag så trött på min nuvarande frisyr.. Kanske ska jag testa någon ny och annorlunda hårfärg som till exempel rosa igen..? Eller ska jag kanske köra på en mörkare hårfärg och hårförlängning till hösten? Ge gärna tips..

Nästa vecka ser jag fram emot:
Att gå på flera spännande bloggevent, köra 5-kampsturnering på grönan och fira månadsdag tillsammans med Mr. K.. Tänk vad tiden går snabbt!

Planerna för denna söndag:
Egentligen tänkte vi gå på bio i eftermiddag, men det verkar tyvärr vara fullsatt på alla bra filmer idag! Så istället har vi bestämt oss för att ta det lugnt under dagen och laga middag tillsammans ikväll.. Och det låter ju minst lika mysigt som att gå på bio om ni frågar mig!

Måndagens planer:
Planen är väl att vakna upp och ta en kopp kaffe med Mr. K.. 🙂 Vi har nämligen en “grej” haha.. Varje (läs nästan varje) måndag tar vi en kaffe innan jobbet!

DSC_3542

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.