LIVET

Slutet på min vecka..

Hej på er..

Livet känns sådär oförskämt bra idag – eller det gör det i och för sig nästan varje dag haha.. 😉 Men det är väl inte alltid jag hinner reflektera över det i min stressiga vardag antar jag.. Hur som helst, jag har spenderat större delen av dagen hemma hos Mr. K! Vi har bland annat kollat på serier och lagat mat ihop, vilket har varit jättemysigt! 🙂 Matlagning är ju inte riktigt min grej heh.. Fast att laga mat ihop är ju en helt annan grej.. Roligare och en aning romantiskt!

Vad tycker ni förresten om resultatet efter spraytaningen tidigare i veckan..? Personligen älskar jag att vara såhär brun! 😀 Det får mig att känna mig somrig och otroligt fräsch i hyn haha.. Inte nog med att det är rolig att sminka sig när man är brun – jag tycker även det är roligare att vara med på foton!

DSC_0012DSC_0021

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.