LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Testar tandblekningskit

sponsored post– i samarbete med ShytoBuy.se

Hej pĂ„ er.. 🙂

Jag har fĂ„tt möjlighet att testa tandblekningskitet iWhite Instant innehĂ„llande tandkrĂ€m, munskölj och skenor! 😀 Denna tandblekning hemma Ă€r riktigt smidig att anvĂ€nda till vardags! TandkrĂ€men och munsköljet tar ju bara nĂ„gra minuter varje morgon och kvĂ€ll.. Och tandblekningsskenorna tar endast 20 minuter Ă„t gĂ„ngen! Det bĂ€sta med skenorna Ă€r nog att dom Ă€r sĂ„ otroligt enkla att applicera.. Det gĂ„r verkligen pĂ„ nolltid! Dessutom finns redan rĂ€tt mĂ€ngd tandblekningskrĂ€m i skenorna frĂ„n första början – vilket Ă€r ett stort plus om ni frĂ„gar mig! Med andra ord behöver man inte chansa gĂ€llande mĂ€ngden eller lĂ€gga ner onödig tid pĂ„ att lĂ€sa bruksanvisningen haha.. 😉 Jag behöver egentligen bara öppna förpackningen, sĂ€tta in skenorna pĂ„ övre och undre tandraden och dĂ€refter lĂ„ta tandblekningen verka i 20 minuter. Det Ă€r helt perfekt för mig som oftast har en ganska stressig vardag!

Nu har jag anvÀnt tandblekningskitet i ungefÀr en vecka, och jag ser redan en mÀrkbar skillnad! Vita tÀnder lyfter verkligen ett utseende.. Jag kÀnner mig sÄ otroligt frÀsch! Inte nog med att jag ler mer.. Jag har Àven slutat skÀmmas för mina lite sneda tÀnder haha! Dessutom tycker jag att solbrÀnnan framhÀvs pÄ ett finare sÀtt nÀr man har ett vitare leende! Jag kan verkligen rekommendera iWhite Instant till alla som strÀvar efter ett vitare leende.

DSC_0674Tandblekningsskenorna i högsta hugg haha! 😉 Ser kanske lite galen ut? Men det hör till haha..DSC_0696Före tandblekningen – resultat efter en veckaDSC_0715

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.