LIVET

Lunch på golfklubben

Hej på er.. 🙂

Under gårdagen var det ju världens finaste väder! Antagligen även årets sista sommardag haha.. 😉 Det känns i alla fall så med tanke på det kalla höstvädret som jag vaknade upp till idag.. Hur som helst passade vi på att luncha på golfklubben igår – medan det fortfarande var sommar haha! Vi åkte förövrigt skoter till restaurangen, vilket var riktigt kul.. Maten var som vanligt jättegod och vädret fantastiskt! Ärligt talat kommer jag verkligen sakna dessa uteserveringar.. Och bara tanken på vinter får mig att frysa! 😮 Fast det känns ju bra att vi tog vara på det som verkar vara årets sista sommardag i alla fall..

Nu måste jag kila.. Annars kommer jag aldrig hinna med allt som står uppskrivet på min to-do lista haha! Hörs

DSC_0933 DSC_0904 DSC_0913 DSC_0922

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.