SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Höstig vardagslook..

Godmorgon på er.. 🙂

Just nu sitter jag på ett fik i Sundbyberg och dricker en stor kopp kaffe! Om några minuter ska jag väl åka hemåt för att välja ut en snygg outfit till ikväll – jag ska nämligen på minst ett bloggevent! Kanske blir ett till om jag hinner med det haha.. 😉 Jag sov förövrigt hos pojkvännen inatt.. Vi var på en otroligt mysig födelsedagsmiddag tillsammans med hans familj igår, och efter middagen åkte vi hem till honom.. – Ifall ni undrar varför jag bloggar från ett fik haha! 😆

Vad tycker ni förresten om min outfit? Jag ska ju byta klädsel inför kvällens glammiga event som sagt.. Men fram tills dess kör jag på denna look! Personligen älskar jag klackarna ihop med min halvlånga kappa.. Det ger en riktig höstkänsla – och enligt mig är ju höstmodet det snyggaste på hela året.

DSC_0851

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.