SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK,  MAKEUP / HUDVÅRD

Testar: Coffee Scrub

Godmorgon pĂ„ er.. 🙂

Jag passade pĂ„ att starta morgonen med Optiat Kaffeskrubb som Ă€r en aning unik! Detta Ă€r nĂ€mligen en skrubb med en extra god miljötanke.. Den innehĂ„ller bland annat kaffesumpar frĂ„n Londons kafĂ©er, barer och restauranger som bidrar till en mer hĂ„llbar framtid! Annorlunda va..? 😉 Skrubben i sig Ă€r förövrigt helt fantastisk! Min hy kĂ€nns som ny nu. Först masseras skrubben in i ansiktet, dĂ€refter ska den vĂ€rka i 5 minuter innan den tvĂ€ttas bort! Att skrubba ansiktet med kaffesump lĂ„ter kanske inte sĂ„ lockande.. Men det var allt annat Ă€n obehagligt – doften av mandarin gav produkten en frĂ€sch och lyxig kĂ€nsla!

Nu mĂ„ste jag kila.. Har en del att göra innan mötet i eftermiddag! Hörs senare ♄

DSC_0757 DSC_0734 DSC_0776 DSC_0753

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.