LIVET

Det lilla äventyret i Arboga

Hej på er..

Som ni vet var jag på dop i Arboga tillsammans med mina föräldrar och Mr. K igår.. 🙂 Jättetrevligt var det! Dessutom passade vi på att äventyra lite i staden.. Ingen utav oss hade ju varit i Arboga innan – och dagen till ära hade dom även en marknad på torget! Vart man än kollade fanns det hästar, urgamla bilar och försäljningsstånd med diverse saker.. Vilket jag tyckte var otroligt mysigt! Sånt händer ju ytterst sällan i den stora huvudstaden haha.. 😉 Arboga verkar vara en härlig liten stad på det sättet! Kul att få uppleva.. Och desto roligare när jag dessutom hade sällskap av mannen i mitt liv! Vi hade en härlig dag..

Nu blir det en varm kopp te och en ansiktsmask för min del.. Vi var nämligen helt slut efter gårdagens lilla äventyr, och det resulterade tyvärr i att jag råkade somna med smink haha.. 😆 Så när jag vaknade i morse kände jag hur trött och torr min hy hade blivit över natten! Puh.. Aldrig mer sova med smink alltså!

DSC_0622Efter dopet var det fika och presentöppning i vanlig ordning.. 🙂 Temat gick i rosa – min favoritfärg! DSC_0633 kopiaÄlskar det här fotografiet på mig och Mr. K.. 😳 Mamma är verkligen bra på att fånga magiska ögonblick på bild!NamnlösDagens outfit gick i svart och vitt! 😉 Kappan är förövrigt från ONLY och skorna från Lacoste – för er som undrar.. DSC_0603Gulligare presentbord får man ju leta efter haha! 😀 Alla dessa ljusrosa och bebisblå paket är bara för söta..  DSC_0565

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.