LIVET

Formex afterwork på Clarion

Ååh vad mysigt! 🙂 Igår bjöd Lifestyle Publishing in till Formex afterwork på Clarion Sign i Stockholm.. Vi – jag och Mr. K hade en helt fantastisk kväll med några utav mina närmaste bloggvänner! Först blev vi välkomnade med drinkbiljetter, sagolika smoothies och goodiebags, därefter fotades vi på mattan och minglade runt i lobbyn.. Det fanns även ett photo booth på plats – som jag brukar säga: vad är ett bloggevent utan photo booth? Haha.. 😉 Det blev många bilder under kvällen kan jag lova.. Kanske vågar visa upp dom vid tillfälle! Under kvällen fick vi även användbara tips av ingen mindre än TrendStefan som presenterade kommande trender inom inredning! Brunt och grönt är tydligen nya grejen.. 😐 Inte alls min stil – ta tillbaka marmor- och guldtrenden!

Lifestyle publishing event - formex afterworkVi skålade i champagne och fick även pröva drinkar med DQ-vodka.. 🙂 Lifestyle publishing event - formex afterworkJag tillsammans med Filippa Kronholm och Johanna Sjöö vid fotoväggen.. Lifestyle publishing event - formex afterworkMr. K var som vanligt stiligast på stället.. 😉 Här minglade vi runt innan presentationen! Lifestyle publishing event - formex afterworkKadije Barry var också på afterworken – vi passade såklart på att fotas vid photo boothet.. 😀 Lifestyle publishing event - formex afterworkMalin Tilja, Anna Saletti och jag.. 🙂 Dessa bloggtjejer är ju bara för underbara alltså! Lifestyle publishing event - formex afterwork

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.